Schaak-Off 2023

Wat is de Schaak-Off?

De Schaak-Off is een landelijk schaaktoernooi voor alle schaakliefhebbers, bestaande uit lokale voorrondes bij deelnemende schaakclubs in jouw omgeving. Winnaars van deze voorrondes kwalificeren zich voor de regionale wedstrijden, waarbij tegen andere schakers uit de provincie gestreden wordt om een ticket in de landelijke eindfinale!

Voor wie is de Schaak-Off?

Wel, voor jou natuurlijk! Of je nu een doorgewinterde schaker bent of nog nooit een zet hebt gedaan, de Schaak-Off is er voor iedereen! Het maakt niet uit of je lid bent van een schaakclub of niet, of je jong of oud bent. Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit geweldige evenement.

Wanneer is de Schaak-Off 2023?

Tussen 15 september en 1 oktober vinden de lokale voorrondes plaats. Verschillende schaakclubs over heel Nederland organiseren de voorronde in deze periode.

De regiofinales worden gehouden tussen 4 en 24 november, en de grote landelijke finale staat gepland op 2 december in De Bilt!

Wat kan jij verwachten van de Schaak-Off 2023?:

✅ Heb jij je aangemeld? Dan krijg jij sowieso 1 maand een GRATIS Chessable pro t.w.v. €100 euro per jaar.

✅ Jij maakt kans om dé landelijke winnaar te worden van de Schaak-off en eigenaar te worden van een DGT Pegasus e-schaakbord t.w.v. €290,- euro.

✅ Jij maakt iedere ronde kans op heel veel leuke prijzen zoals een DGT klok t.w.v. €79,- euro!

✅Een laagdrempelige manier om op de club, achter het bord, te schaken. Je zit nergens aan vast!

✅Fysiek schaken op de club en het ontmoeten van schaakvrienden(innen), blijft natuurlijk het allerleukst!

Aanmelden?

Dat kan heel gemakkelijk op www.startmet.schaken.nl. Zoek onze club op en meld je aan.

Download Attachments