2 september Rapidtoernooi (ook voor niet-leden!) & ALV

Afgelopen woensdag was het weer als van ouds gezellig bij Haeghe Ooievaar, er werden vier rondes gespeeld waarbij ieder 20 minuten had. Nadat ik mijn eerste partij had verloren van Robert was het wel duidelijk wie het toernooi ging winnen (wie verslaat immers de rapidqueen van Haeghe Ooievaar?!). En ik had nog gelijk ook! Robert werd de onbetwiste en ongeslagen kampioen van deze avond. Met 4 uit 4 heeft hij een mooie score neergezet en een goede start van het schaakseizoen. Helaas moest ik genoeg nemen met een 3de plek deze avond, Franke wist nog net boven mij te eindigen in de ranglijst en kon zo een 2de plek veroveren.

Volgende week begint de jeugd weer! Daarnaast is er volgende week een rapidtoernooi voor tweetallen (2 september dus), hierbij gaan Dominique en ik onze titel verdedigen (we zijn immers al 2 keer kampioen op rij geworden). Dus wie o wie durft de uitdaging aan om ons van de troon te stoten? Er zijn tevens die avond een paar leuke en lekkere prijsjes te winnen. Het toernooi is ook opengesteld voor mensen van andere schaakverenigingen of gewone thuisschakers! 🙂

Op 9 september is de jaarlijkse ALV waarbij we ook zoveel mogelijk leden verwachten! We willen immers graag jullie mening over de nieuwe locatie. Dus komt allen!

De laatste belangrijke datum is 23 september. Op deze datum organiseren WIJ het massakamp. Het zou dus natuurlijk erg leuk zijn als bij deze thuiswedstrijd zoveel mogelijk leden komen zodat we goed vertegenwoordigd zijn!

Tot woensdag allemaal!

Facebook

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *