Massakamp 2017

Vorige week werd alweer het 31ste massakamp tussen Haeghe Ooievaar, Pomar, Raadsheer Corbulo en Botwinnik gespeeld. Tot op de dag van dit 31ste massakamp stond HO samen met Botwinnik bovenaan in het aantal gewonnen massakampen (bedankt botwinnik voor het stukje leuke geschiedenis). Haeghe Ooievaar moest dus winnen om de voorsprong op Botwinnik weer terug te halen. Helaas waren de meeste spelers van het 1ste verhinderd waardoor we niet in de sterkste opstelling konden komen. Uiteindelijk was de bordvolgorde :

  1. Franke Boersma
  2. Dominique Nierop
  3. Michelle de Liefde
  4. Jan van der Meer
  5. Robert Warmenhoven
  6. Theo van der Pol
  7. Willem de Groot
  8. Aad Middeldorp

Helaas wisten we in deze gezellige opstelling niet te winnen van botwinnik, ook werd er helaas verloren van Pomar. Maar gelukkig wisten we in de laatste wedstrijd nog Raadsheer Corbulo te verslaan. Daardoor werden we alsnog 3de voor Pomar. Botwinnik werd weer eerste en wist ons op die manier in te halen in het totale klassement. In een uiterst sportieve en gezellige sfeer was het weer een leuke avond. Graag willen wij Botwinnik bedanken voor het organiseren. De uitslag was als volgt:

Botwinnik  6 matchpunten    19 bordpunten
Raadsheer Corbulo   2 matchpunten    15 bordpunten
Haeghe Ooievaar    2 matchpunten    13 ½ bordpunten
Pomar  2 matchpunten    12 ½ bordpunten

Voor nog wat meer geschiedenis over de massakampen: http://www.svbotwinnik.nl/?q=nieuws/massakampen Hieronder staan nog wat foto’s en een filmpje die Rogier speciaal heeft gemaakt voor HO. 🙂

 

 

Facebook

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *