Halloween

Na een tijd van afwezigheid ben ik weer terug om jullie te vervelen met mijn ellenlange verslagen over de jeugd en externe wedstrijden. Ik wil ook nog even melden dat ik wel een verslag wilde schrijven van het 4de, maar met een 6-0 nederlaag heb ik daar toch vanaf gezien. Daarnaast wil ik nog even melden dat onze lieftallige secretaris Geert had beloofd om een verslag van het 2de te schrijven. Maar tot dusver heb ik nog niets gezien?! En ik wil graag de heugelijke mededeling doen dat het 1ste heeft gewonnen (!) en dat Dan van zijn partij een mooie analyse gaat maken en dat deze binnenkort verschijnt op de website. Als laatste wil ik ook nog even kort mededelen dat op donderdag 27 november Dominique, Franke en ikzelf niet aanwezig zullen zijn om te openen, alles te regelen en af te sluiten omdat wij extern spelen. Mochten mensen zich nog geroepen voelen om dit voor slechts 1 avondje over te nemen van ons, geef dit dan even door! Anders zien wij onszelf genoodzaakt om de club die avond dicht te houden en dat zou toch zonde zijn (zonder vrijwilligers zijn er gewoon geen andere alternatieven).

 

Dan komen we nu aan bij het hoofdonderwerp van dit verslag, halloween bij de jeugd!! Voor de eerste keer in de geschiedenis van de HOjeugd gingen wij Halloween vieren op de schaakvereniging, en dat was wel erg spannend. Niet alleen voor de kindertjes, maar ook voor ons! Want zo’n eerste keer moet natuurlijk wel goed gaan, dus vol goede moed gingen wij op woensdagavond tijdens de spannende bestuursvergadering alvast versieren. Samen met Dominique, Patrick en Franke, wat heel erg gezellig was en uiteindelijk goed gelukt is! We hadden mooie versiering gekocht en Franke heeft het halloweensnoep ingeslagen. Donderdagavond net voordat de jeugd kwam hebben we nog even met zijn alle een (laatste) avondmaal gegeten die bestond uit een heerlijke pasta (bedankt Franke!), waarbij we met zijn alle nog even de laatste dingetjes klaargezet en versierd hebben. Theo, Liëtte, Siebe, Patrick, Dominique en Franke bedankt hiervoor! Om half 7 kwam de jeugd binnen, heel mooi verkleed allemaal! Tim, Jona en Casper jullie waren wel heel mooi en eng verkleed. Met zijn alle gingen we een spannend halloweenspelletje doen, waarbij Siebe de verteller was. Alle jeugd had een rol gekregen zoals een gewone burger, wolf, zombie, koning of tovenaar. Helaas kon ik het niet helemaal volgen maar ik geloof dat iedereen het een erg leuk spel vond! We waren netjes op tijd klaar zodat het 1ste team (in een prachtig met ballonnen versierd lokaal (alvast om te vieren dat ze gingen winnen) geen last van ons hadden. Het was een leuke en geslaagde avond voor iedereen, ook voor de ouders die erbij waren en het volgens mij erg gezellig vonden. Volgend jaar weer! En nu op naar het kerstfeest in december wat ook altijd garant staat voor gezelligheid. Ik wil nog even onze donateurs bedanken die dit feest hebben mogelijk gemaakt: de mensen die altijd fooi geven aan de bar, ook super bedankt! En ik wil iedereen die heeft meegeholpen ook erg bedanken natuurlijk.

Morgen is er een grand prix, dit keer in wassenaar, waar maar liefst 9 kinderen aan mee doen. Dominique en ik zijn hierbij ook aanwezig J

 

Hieronder nog wat foto’s! (let op: deze foto’s kunnen als schrokkend worden ervaren)

Facebook