Gezellige avond interne competitie

Afgelopen woensdag was het een gezellige boel op de club. Na corona begint het echte clubleven eindelijk weer op gang te komen. Er werd gezellig geschaakt en gepraat. Ook waren er 2 nieuwe seniorleden, vader en zoon (Rob en Vincent), die zich meteen hebben ingeschreven 🙂 Ook Eric de Liefde is weer terug op de club! Inmiddels alweer 3 keer meegespeeld en gisteravond dit bekroond met een winstpartij (vraag verder niet hoe volgens Eric). Ook Jan van der Meer was weer aanwezig na een lange periode afwezigheid. Oftewel: gezelligheid kent geen tijd en eer ik thuis was, was het alweer half 1. Er werd namelijk druk geanalyseerd en gespeeld ook na de interne competitie nog. Uitgebreid werd de Grob-opening besproken, ik had hier nog nooit van gehoord dus weer wat geleerd (https://www.chess.com/nl/openings/Grob-Opening-Grob-Gambit, voor de geïnteresseerden). Ook het heugelijke nieuws dat Jeffrey Hofland nu officieel dubbellid is en heb ik geruchten gehoord dat Gerard Buijs wellicht mee komt spelen. We stonden ook in de posthoorn van gister, een prachtig stukje geschreven door onze penningmeester Hans.

Ook de jeugd was weer druk bezocht, ook hier kwam er een nieuwe jongen (Victor) kijken. Hopelijk komt hij volgende week ook weer.

Mochten jullie partijen hebben of interessante (schaak)verhalen/verslagen die jullie graag willen delen dan hoor ik dat graag en zet ik dit op de website en verschijnt het in het wekelijkse nieuwsbericht van onze interim-voorzitter Jan.

Uitslagen volgen nog later.

Een sfeerimpressie

Facebook

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *