Derde team wint ook van Corbulo

*Wederom mijn (Michelle) schuld dat het zo laat is gepubliceerd
Het derde achttal van Haeghe Ooievaar heeft ook zijn derde wedstrijd gewonnen, nu van Raadsheer-Corbulo. Het was met het kleinst mogelijke verschil, maar de punten gingen naar Loosduinen. HO 3 heeft het door twee overwinningen in dit prille seizoen nu al beter gedaan dan in het vorige, toen het niet degradeerde omdat anders de derde klasse van de HSB zou leeglopen.
Een topprestatie leverde Arno van der Kruijs aan bord 4, waar hij met zwart een tegenstander met 300 ratingpunten meer in een aanvalspartij uit één stuk van het bord speelde. Alleen Jan van der Meer (bord 3) was met een zege op een mindere tegenstander eerder klaar, terwijl Aad Middeldorp (bord 8) al vroeg een remise binnen sleepte. De vrienden Koos Croes en Jelle van der Heijden (lid van beide verenigingen) hielden het zoals vrienden betaamt op een gelijk spel.
Een nederlaag van Peter van Wermeskerken bracht de spanning terug in de wedstrijd. Intussen stond Wim de Groot aan bord 1 met twee paarden meer op winst (wat er ook uit kwam). Rene Denie (bord 6) heeft zich ergens in de partij vergist en moet het hoofd buigen, maar Mike de Torbal bracht heel rustig met een remise de overwinning binnen.
Peter van Wermeskerken
Facebook

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *