Aankomende toernooien & extern

De komende weken staan er weer een paar zeer spannende toernooitjes op het programma die georganiseerd worden vanuit de HSB.

 

De eerste is het rapid toernooi georganiseerd door Botwinnik op zaterdag 20 september in Zoetermeer. Dit toernooi is zaterdag al, dus snel opgeven! Michelle doet al mee dus dat is gegarandeerd een gezellige dag (haha;))!  

 

De tweede is voor de jeugd en dat is de eerste grand prix op zondag(!!) 28 september in de Kameleon in Den Haag. Voor elk jeugdlid is er het juiste speelniveau aanwezig dus niemand hoeft boven zijn kunnen te gaan spelen. Opgeven kan donderdag! En die donderdag erna ook nog (vooruit dan maar). Voor meer info: 

 

Als derde is er het toernooi voor de wat sportievere deelnemers onder ons. Misschien Geert ?? Bij dit toernooi loop je eerst 5 km hardgelopen en daarna volgt er

een 9rondig schaaktoernooi. Dit toernooi is echter zondag al, dus snel opgeven! 

 

Als jullie mee willen doen aan één (of allemaal) van deze toernooien kunnen jullie dat donderdag aan Michelle doorgeven 🙂 Info over de toernooi staat op de HSB site : 

Home

 

 

 

Ik wil jullie er ook nog aan helpen herinneren dat in oktober de externe competitie weer begint. Dus zorg ervoor dat je zo veel mogelijk beschikbaar bent, want vergeet niet, uitkomen voor je club in de externe competitie (als je dat kan natuurlijk) is iets heel moois en iets waar je trots op moet zijn!! 

Op de HSB site zijn alle speelrondes te vinden, als je nog vragen hebt over de teamindeling dan worden die donderdag beantwoord en dan wordt ook de definitieve teamindeling bekend gemaakt ! (eventuele wijzigingen voorbehouden natuurlijk haha)

 

 

Facebook