30 mei Rapid & Kroeglopertoernooi

Graag wil ik jullie er nog even aan herinneren dat 30 mei het rapidtoernooi is dat door HO wordt georganiseerd, er zijn weer allemaal leuke en lekkere prijzen!

Even een update van de vorige drie toernooien: In de categorie 1600 tot 1800 is Maurits Bons nog in de race voor een geldprijs, in de categorie 1400 tot 1600 zijn maar liefst twee HO’ers nog in de race voor een geldprijs. Dominique en Jan mogen gaan strijden om de eerste en tweede plaats. In de categorie tot en met 1400 staan drie HO’ers eerste namelijk: Patrick, Michelle en Rob van Duivenboden. Daar wordt het dus helemaal spannend!

Zondag 25 mei was ook weer het jaarlijkse kroeglopertoernooi in Delft. Dit spektakelstuk werd georganiseerd door DSC en staat altijd garant voor een heleboel plezier en gezelligheid! Laat ik eerst even de gelegenheid nemen om DSC te bedanken voor de geweldige en soepele organisatie die ook dit jaar weer van toepassing was, zeker omdat er dit jaar gewerkt werd met een site wat helemaal handig was. Er waren een aantal mensen van HO aanwezig op het toernooi om de club te vertegenwoordigen. Een geheel HOteam dat bestond uit de sterspelers Dominique en mijzelf. En Patrick was met Rinze van Botwinnik een half HOteam, maar desalniettemin gunden we hen natuurlijk ook puntjes. Zolang het maar niet tegen ons was.. We kwamen een beetje moeilijk op gang, maar tijdens het toernooi ging het steeds beter en werd het ook steeds gezelliger (dat zal vast niet aan het bier hebben gelegen?!). Uiteindelijke wisten onze beide HO teams een mooie score neer te zetten, Pat en co haalde 6,5 punt en wij volgde op een puntje achterstand met 5,5 punten, maar gezien de concurrentie erg netjes gedaan! We werden uiteindelijk 65ste terwijl we als 84ste geplaatst waren, een nette score dus zou ik zeggen. Verder kan ik een heleboel mooie verhalen vertalen, van vallend bier over de borden tot aan partijen waarbij je +14 staat en dan alsnog verliest (vraag me niet hoe..). Maar helaas is dat te veel van het goede en raad ik daarom iedereen aan om volgend jaar gewoon gezellig mee te doen! 🙂

Tot donderdag allemaal!

 

Facebook

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *